Ugrás a tartalomra

Augusztustól a UPS szállítja a kontinens legjobb borait

-Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink - legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők - helytől, és időtől függetlenül...
Szerkesztőség
KözzétéveAugust 21, 2017
nohozzászólás

-Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink - legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők - helytől, és időtől függetlenül hozzájussanak rendelésükhöz, melyet a UPS szolgáltatásminősége garantál - mondta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke.

Közvetlenül a fogyasztókhoz

Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába és Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hong Kong-ba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföld-re is biztosítja a UPS a borkiszállítást.

Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását. Tehát ha valakinek például a nyaralás alatt megtetszik egy bor, immár nyugodt szívvel hazaszállíttathatja azt otthonába is.

 

A UPS olyan hitelesített és biztonságos csomagolást kínál, melyet kifejezetten borosüvegek szállításához terveztek (dobozonként legfeljebb 12 palack bor, vagy 6 palack pezsgő), és mely a UPS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül rendelhető meg.

 

A megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy boraik biztonságosan megérkeznek rendeltetési helyükre, ha pedig valamilyen oknál fogva a bor megsérül a szállítás során, a UPS teljes jótállást biztosít a bor értékére, és a szállítási költségekre egyaránt.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.