Ugrás a tartalomra

Sirha

 

Díjat nyert az ABB rendszere

70 millió darab, hálózatra kapcsolódó készülék és 70 000 vezérlőrendszert magában foglaló kiépített bázis – impozáns mennyiség, de természetesen a minőség: konkrétan az ügyfelek teljesítményére gyakorolt pozitív hatás is kellett hozzá, hogy a digitalizálásban globális vezető szerepet betöltő ABB kapja a Frost and Sullivan rangos elismerését. Hogy pontosan miért is?
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 29, 2017
nohozzászólás

70 millió darab, hálózatra kapcsolódó készülék és 70 000 vezérlőrendszert magában foglaló kiépített bázis – impozáns mennyiség, de természetesen a minőség: konkrétan az ügyfelek teljesítményére gyakorolt pozitív hatás is kellett hozzá, hogy a digitalizálásban globális vezető szerepet betöltő ABB kapja a Frost & Sullivan rangos elismerését.

Értéket, növekedést nyújt a partnereknek

Értéktöbbletet teremt az ügyfeleknek – ha van érdemi méltatás a mai, mind bonyolultabb technikai-technológiai korszakban és a mindinkább kiéleződő piaci versenyben, akkor ez minden bizonnyal valóban értékes elismerés. Ez a lényege annak az indoklásnak, amellyel a Frost & Sullivan (FS) indokolta, hogy idén az ABB-nek adományozta az Év Vállalata – 2017-díjat. Az FS egy, a jövő kihívásait szem előtt tartó újításának, a DCS (Distributed Control System=elosztott intelligenciájú folyamatirányító rendszer) portfóliójában és a portfolió az ügyfelek teljesítményére gyakorolt pozitív hatásában látja az ABB innovációjának jelentőségét: az ABB megfelel az ügyfelek azon elvárásainak, hogy teljesítménynövekedést érhessenek el kedvezőtlen piaci viszonyok között, és amikor a feldolgozó- és energiaiparban a termelőeszközök állománya korábban nem látott nagyságrendet és komplexitást ért el.

Ezért állnak a piac élén

Mindezt az ABB piaci jelenléte is megerősíti: a cég tavalyi, 20,5%-os piaci részesedésével uralni tudja a DCS-piacot, miközben két legnagyobb versenytársa 15,2%-os, illetve 14,5%-os részesedéssel rendelkezik. A Frost & Sullivan szerint ezt az magyarázza, hogy az ABB innovatív megoldásai kielégítik az energiaipar és az energiaigényes iparágak, így például az olaj- és gázipar, a közmű-szolgáltatási szektor, a bányászat igényeit”. Az ABB bő 70 millió, hálózatra kapcsolódó készüléket és 70 000 vezérlőrendszert magában foglaló kiépített bázisával, valamint az évi 1,5 milliárd dolláros kutatás-fejlesztési befektetésével az ABB vezető szerepet játszik a feldolgozó iparágakban zajló digitális átalakításban. Ezek révén „jó helyzetben tudunk értéktöbbletet teremteni az ügyfeleink számára az iparág-szerte bevált gyakorlatok megosztásával és a megoldások végfelhasználói igényekre szabásával, partnereink hozzáférhetnek a több évtized során kifejlesztett, jól bevált digitális megoldásainkhoz, amelyekkel korábban nem tapasztalt termelékenység- és teljesítményjavulást érhetnek el”, mondta Bernhard Eschermann, az ABB Ipari Automatizálás divíziójának technológiai igazgatója

A díj külön méltatta az ABB AbilityTM platform idei piacra dobását, amely átfogó, egységes és iparágakon átnyúló digitális opciókat kínál az ügyfelek számára (olvasson erről bővebben a Transpack decemberben nyomtatott verziójában!).

Kohout Zoltán

 

 Novemberben sajtótájékoztatón mutatták be az ABB Ability-platformot

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.