Ugrás a tartalomra

A Hödlmayr Hungária a fejlesztésben látja a jövőt

A mintegy 340 főt foglalkoztató Hödlmayr Hungária Logistics Kft. a gépjármű-logisztikai ágazat egyik legnagyobb munkaadója Magyarországon.
Szerkesztőség
KözzétéveOctober 12, 2017
nohozzászólás

A cég két örvendetes eseménnyel is gazdagodott az év végi hajrában. Egyrészt az egyik neves autógyár meghosszabbította azt a megbízást, amelynek alapján ? kiszállítás előtt ? a vállalat végzi el a kész autók átvételét és raktárkezelését. Másrészt egy visszatérő ügyfelük számára komoly beruházás kezdődött a gépjármű-logisztikára szakosodott cég győri telephelyén.

- Ügyfeleink igényeinek kielégítésre gyakran kell beruházási projekteket indítanunk. Így történt ez most, egyik visszatérő nagy ügyfelünk esetében is, amely számára elsősorban a gépjárművek raktározását és a Magyarország, Csehország és Szlovákia területére történő kiszállítást végezzük. Ezt a feladatot úgy tudjuk ellátni, hogy tíz százalékkal, tehát mintegy 30 ezer négyzetméterrel, azaz 1.500 járműnek megfelelő felülettel növeljük raktárterületünket. Ezen kívül szállítójármű-flottánkat további tíz gépjárművel kellett bővíteni ? mondta el Iván György ügyvezető.

Gépjárművek átvételi ellenőrzése ? immár 14 éve

A Hödlmayr csoport összesen hat autógyár megbízásából végzi el a kész gépjárművek átvételét, átvételi ellenőrzését, raktárkezelését és kiszállítását a vevőkhöz. A vállalat szakemberei évente 1,2 millió új gépjárművet vizsgálnak át. A magyar leányvállalat az ugyancsak győri székhelyű, jól ismert autógyár megbízásából 2003 óta nyújt igen meggyőző teljesítményt ezen a területen. ?Nagyon örülünk annak, hogy szerződésünket meghosszabbították, hiszen ez minden kétséget kizáróan jelzi, hogy jól dolgozunk? ? húzta alá az ügyvezető.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.