Ugrás a tartalomra

?International Truck of the Year? Az új DAF CF és XF learatta a babérokat

Az ?International Truck of the Year 2018? díjat 23 európai országot képviselő, neves, közúti fuvarozásra szakosodott újságírókból álló független zsűri szavazta meg a DAF új CF és XF tehergépkocsik részére.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 29, 2017
nohozzászólás

Megújulva

A DAF új CF és XF modelljei teljesen új erőátviteli rendszerrel rendelkeznek, amelyet kiegészít a rendkívül hatékony sebességváltó és hátsó tengely. Az új, kompakt emisszió-utókezelő rendszerrel, a kifinomult szoftverrel és az aerodimamikai optimalizálással együtt ezek az újítások megnövekedett üzemanyag-takarékosságot és 7%-al alacsonyabb CO2-kibácsátást eredményeznek. A közel 300 kilogrammos súlycsökkenésnek köszönhetően a járművek több lehetőséget nyújtanak a speciális konfigurációk terén, így nagyobb üzemeltetési hatékonyságot biztosítva az ügyfelek számára.

-Az évente odaítélt díjjal azt az új tehergépkocsi-modellt vagy típusválasztékot jutalmazzuk, amely a legnagyobb mértékben hozzájárult a közúti szállítás hatékonyságának növeléséhez. A kiválasztás számos fontos szempont alapján történik, többek között ilyen a technológiai innováció, a járművezetői kényelem, a közlekedési biztonság, a vezethetőség, a gazdaságos üzemanyag-használat, az ökológiai lábnyom és a teljes tulajdonlási költség- mondta Gianenrico Griffini, a zsűri elnöke. ?Az új CF és XF sorozattal a DAF a közepes és nehézvontatók olyan választékát mutatta be, amely új normát szab a hajtáslánc-hatékonyság és az általános teljesítmény terén?.

Hatalmas dicsőség

A neves ?International Truck of the Year 2018? díjat Preston Feight, a DAF Trucks vállalat elnöke vette át az Európa-szerte közel 10 000 főt számláló DAF-dolgozó nevében. ?A megtiszteltetés a DAF-vállalat minden dolgozóját megilleti? ? tette hozzá. ?Mindannyian keményen dolgoztunk, hogy még jobbá tegyük a piac legjobb tehergépkocsijait. Az eredmény az új CF és XF típus ? a Pure Excellence minőség megtestesítője. Fantasztikus érzés, hogy erőfeszítéseinket ilyen megtisztelő módon jutalmazzák. Mindemellett az ?International Truck of the Year 2018? díj elnyerése elismerés beszállítóink és márkakereskedőink részére, és ami a legfontosabb, egyben tisztelgés azon ügyfelek előtt, akik a DAF új CF vagy XF modelljeit választották, vagy választják a jövőben. A zsűri megjegyzése szerint a tehergépkocsik úttörők a szállítási hatékonyság terén. Lehet ennél többet mondani??

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.