Ugrás a tartalomra

Kihirdették a 2015-es A'Design Award nyerteseit

A'Design Award Competition ( www.designaward.com ), a világ legelterjedtebb és legismertebb nemzetközi design pályázata közzétette a 2014-2015-es verseny...
Szerkesztőség
KözzétéveJune 17, 2015
nohozzászólás
A' Design Award & Competition ( www.designaward.com ), a világ legelterjedtebb és legismertebb nemzetközi design pályázata közzétette a 2014-2015-es verseny eredményeit: 837 nyertes 83 országból, a design 89 ágából. 

 

Az A' Design Competition eredményei minden évben április 15-én kerülnek kihirdetésre. Azok a termékek, projektek és szolgáltatások, amelyeket kiemelkedő design, technológia és kreativítás jellemez, megkapják az A' Design Award díjat ? a kiválóság szimbólumát a design és újítás terén. A kitüntetésnek öt fokozata van: a design minden ágában Platinum, Arany, Ezüst, Bronz és Acél A' Design Díj talál gazdára, a világ minden tájáról.
 
Míg a 2014-2015-es verseny már befejeződött, a 2015?2016-ös verseny éppen csak, hogy elkezdődött. Minden érdekelt tervező, művész, építész és társaság benevezhet és benyújthatja munkáit a https://competition.adesignaward.com honlapon, ahol további információ található a verseny kritériumaival, határidejével, zsűritagjaival és a nevezési nyomtatványokkal kapcsolatban.
 
Azokat a projekteket, melyek az innovációra, technológiára, dizájnra és a kreativitásra fókuszálnak az A'Design Award minden évben megjutalmazza. A nevezéseket évente február 28-ig fogadják, az eredményeket pedig minden év április 15-én teszik közzé. A nevezések közül csak az utóbbi 10 évben alkotott munkákat fogadják el.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.