Ugrás a tartalomra

Sikeresen célba ért a GEFCO első komplett zárt tehervonata

A GEFCO teli konténerekkel megrakott vonata 11 000 km-es utat követően 2018. november 22-én megérkezett Kínából Franciaországba.
Szerkesztőség
KözzétéveDecember 21, 2017
nohozzászólás

A vonat kevesebb, mint három hét alatt szállította le a 40 láb hosszúságú konténereket a kínai Vuhanból az észak-franciaországi Dourges-ba a GEFCO ügyfele, a PSA számára. A zárt tehervonat november 3-án indult Vuhanból, majd Kazahsztánon, Oroszországon, Fehéroroszországon, Lengyelországon és Németországon keresztül folytatta útját, végül november 22-én megérkezett a dourges-i terminálra.

Vámkezelés után a szállítmányt közvetlenül a PSA egyik leányvállalati telephelyére, a Française de Mécanique számára továbbították.

A projektet a GEFCO irányította és koordinálta a különböző országok vasúti partnereivel és a GEFCO Forwarding sanghaji, moszkvai és párizsi csapataival közösen.

-A több mint 65 évnyi logisztikai tapasztalattal rendelkező GEFCO már bő 4 éve szervez vasúti szállításokat Ázsiából Európába. A Csoport támogatja a két földrész közötti egyre növekvő kereskedelmet, valamint a konténerek vasúti szállítását, és folyamatosan keresi az új költséghatékony, rugalmas, megbízható és biztonságos megoldásokat, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak és támogassa üzleti fejlődésüket - mondta Anthony Gunn, a GEFCO Freight Forwarding ügyvezető alelnöke.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.