Ugrás a tartalomra

Storeganizer: A slim fit - gördíthető függőpolcos raktározási megoldás

A négyzetméterenkénti költségek optimalizálása és a megrendelések lehető leghatékonyabb szervezése folyamatos kihívást jelent a raktárkezelésben.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 28, 2017
nohozzászólás

A raklapos állvány jól működik nagy mennyiségű, gyorsan mozgó áruk esetében, ugyanakkor jelentős helyveszteséghez vezethet kisebb, lassan mozgó termékeknél.

Erre nyújt megoldást a Storeganizer. Ez az innovatív, magas térfogat-kihasználással rendelkező rendszer megoldást kínál, magas szortimentű termékek tárolására.

A Storeganizer a függőlegesen egymásra rakott, többsoros, kiváló minőségű tároló rekeszek elvén minimalizálja a négyzetméterenkénti raktározási költségeket. A rugalmas, tartós borítású anyagból készült felfüggesztett rekeszeket úgy tervezték, hogy az azokban elhelyezett áru könnyen hozzáférhető legyen. Annak ellenére, hogy a tárolórendszer anyaga könnyű, a terhelhetőség elérheti a 100 kg-ot is.

A Storeganizer tökéletes megoldást kínál a tárolótér költséghatékony optimalizálására. Átlagosan 42%-kal csökkenthető a közlekedési idő, ami a rendelések összekészítésének hatékonyságát 26%-kal növeli.

Optimális megoldásként szolgál nagy referenciaszám esetén. Az egymás fölött elhelyezett rekeszek segítségével a szükséges alapterület csökkenthető, így a rövidebb komissiózási útvonal a teljesítmény növelését eredményezi.

A Storeganizer illeszkedik mindegyik iparág igényéhez, könnyen beilleszthető a már meglévő rendszerekbe is. Ez teszi lehetővé széleskörű felhasználását.

Magyarországon az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. a Storeganizer hivatalos forgalmazója.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.