Ugrás a tartalomra

Tovább erősödhet a Green Packaging Kft.

A fejlesztett szállítási-csomagolások piacának jelentős szereplője, a Green Packaging Kft. stratégiailag fontos beruházást valósított meg a...
Szerkesztőség
KözzétéveApril 3, 2018
nohozzászólás

A fejlesztett szállítási-csomagolások piacának jelentős szereplője, a Green Packaging Kft. stratégiailag fontos beruházást valósított meg a tranzakcióval. A vállalat szakmai befektetőként vásárolta meg a 100 százalékos magyar tulajdonban lévő Salgóbox Kft-t.  A hazai fejlesztett szállítási-csomagolási piac két jelentős szereplője mostantól kapacitásait és szakmai tapasztalatát egyesítve látja el tevékenységeit.

- A Green Packaging cégcsoport megkerülhetetlen szereplője a magyar és a szlovákiai fejlesztett szállítási-csomagolási piacnak, ezzel a lépéssel tovább erősíti pozícióját Magyarországon. Ezt az új, kiemelkedő befektetés mutatja, mivel csoportunk felismerte a magyarországi piacban rejlő potenciált és hisz az ágazat további fejlődésében. A Green Packaging Kft. a regionális szintű növekedés és innovatív szolgáltatásai révén jelentősen megváltoztatja majd a hazai piac erőviszonyait – nyilatkozták Ladányi Zsolt és Vaszkó Tibor, a Green Packaging Kft., továbbá a Green Packaging Slovakia s.r.o, és most már a Salgóbox Kft. tulajdonos-ügyvezetői.

 A Salgóbox Kft. a Salgóbox márkanév tulajdonosaként tevékenységét fenntartja és a salgótarjáni telephely fejlesztését is tervezi a cégcsoport. - Örömteli fejlemény a most lebonyolított ügylet. Komoly sikerként értékeljük, hogy egy magyar családi vállalkozás iránt a Green Packaging Kft. mutatott érdeklődést, és a vásárlással nem csak piacot szerzett, hanem fenntartja a Salgóbox.Kft. további töretlen fejlődését - véli Schmírel József, a Salgóbox Kft. korábbi tulajdonosa.

 - A Salgóbox Kft. megvásárlását kitűnő befektetésnek ítéljük, amelynek révén tovább erősíthetjük pozícióinkat a magyarországi fejlesztett szállítási-csomagolási piacon és kihasználhatjuk a közös működésből fakadó szinergiákat. A jelentősen kibővült termelési kapacitás és a kiterjedt országos lefedettség, szolgáltatásaink minőségének további javulását és piaci részesedésünk növekedését eredményezhetik. A jövőre vonatkozó terveink szempontjából nagy fontossággal bír továbbá a Salgóbox autóiparban, gépiparban, irodai archiválás ellátásban szerzett tapasztalata és szolgáltatása – mondta Vaszkó Tibor, ügyvezető igazgató.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.