Ugrás a tartalomra

Új gyártási technológiák forradalma és várható hatásaik

A PHARM Connect Kongresszus a közép-kelet-európai gyógyszer- és biotechnológiai ipar meghatározó üzleti eseménye volt, melyet kiemelkedő kapcsolatépítő szerepe tett a régió vezető szakmai találkozóhelyévé.
Szerkesztőség
KözzétéveJanuary 5, 2018
nohozzászólás

A kongresszus kiemelt célja, hogy felkutassa a gyógyszeripari és biotechnológiai szektor nyújtotta újdonságokat és üzleti lehetőségeket, hogy a terület szakembereinek ?gyelmét felhívja az együttműködés lehetőségére. A szervező TEG évről évre elvárásokat felülmúló megtérülést, immár hetedik éve működő platformot és egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál résztvevőnek. A régióban egyedülálló eseményt 2018. március 13-14-én rendezik meg Európa több mint 20 országából érkező résztvevőkkel az exkluzív környezetet kínáló Corinthia Hotelben, Budapesten.

A kétnapos fórumot több hónapos kutatómunka előzi meg, melyhez a gyógyszer- és biotechnológiai szektor felkért vezetői és neves előadói, a helyi és regionális szakmai szervezetek, illetve a magyar és a nemzetközi szakmédia nyújt segítséget. Előadásaival naprakész információkkal látja el az ideérkező vállalatok képviselőit, hiszen a prezentációk kitérnek az iparági kutatások tudományos-üzleti eredményeinek vizsgálatára a tervezéstől a termelésig és a minőségirányításig. Az idei év meghatározó témakörei a folyamatos gyártás körülményei, a quality by design alkalmazási lehetőségei, a Six Sigma-módszer alkalmazása a laboratóriumi munkában, valamint a 3D nyomtatási technológia térnyerése a gyógyszergyártásban. A kongresszus látogatóinak az inspiráló szakmai előadások és előre egyeztetett üzleti találkozók mellett lehetősége nyílik betekinteni a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpontjának Anyag- és Környezetkémia, valamint Kognitív Idegtudomány és Pszichológia Intézetébe, és a Meditop Gyógyszeripari Kft üzemébe, ahol szilárd gyógyszerformák (tabletták, ? lmtabletták, kapszulák, granulátumok) helyben történő gyártását, illetve csomagolását végzik.

A fentiek tekintetében a PHARM Connect az aktuális iparági trendek megismerésén kívül remek alkalom a szakmai tapasztalatcserére, a kapcsolatépítésre és az együttműködési lehetőségek felkutatására.

Részletes programért látogassa meg a rendezvény weboldalát: http://www.pharmconnect.eu!

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.