Ugrás a tartalomra

Újabb nagyszabású technológia fejlesztés indult a Krajcár Kft.-nél

A 2017-es évben a gyártástechnológia szinte minden területét érintő beruházást kezdett meg a Krajcár Csomagolóanyagipari Kft.
Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 28, 2018
nohozzászólás

A 2017-es évben a gyártástechnológia szinte minden területét érintő beruházást kezdett meg a Krajcár Csomagolóanyagipari Kft. A mintegy 360 millió forintos beruházás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 160,96 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg.

A projekt első eleme egy egységes vállaltirányítási rendszer bevezetése, melynek eredményeképpen gyorsabbá válik a beérkező megrendelések feldolgozása és az egyedi igényekre készülő csomagolóanyagok gyártási ideje.

A beruházás keretében három darab gyártógép beszerzése is megvalósul. A 8 színes nyomdagép révén a jelenlegi kapacitás 30%-kal növekszik. Az új lézerperforáló géppel egyedi kivitelű tasakformák gyárthatók. E berendezés másik fontos felhasználási területe a nyitáskönnyítő perforálások készítése. A harmadik gépfejlesztés a kupakbeillesztő gép, amellyel a Krajcár Kft. által jelenleg is gyártott, álló tasakokba lehet beilleszteni különböző kiöntő csapokat.

A beruházás tervezett befejezése 2018. október 31. A fejlesztés a Krajcár Kft.  Vas megyei Jákfa községben lévő telephelyén valósul meg.

További információkért keresse fel a http://www.krajcarpack.hu oldalt vagy hívja a 06-95/362180 telefonszámon, Krajcár Zsolt ügyvezetőt!

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.