Ugrás a tartalomra

A UPS készen áll a karácsonyi hajrára!

A cég új technológiákkal, valamint a szezonálisan alkalmazott munkaerő segítségével készen áll a szokásos napi mennyiséget közel kétszeresen is meghaladó számú csomag kezelésére.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 21, 2017
nohozzászólás

A hálaadást követő nap, azaz a Black Friday és a szilveszter közötti időszak alatt várhatóan több mint 750 millió csomagot kézbesít majd, mely 5 százalékos növekedés 2016-hoz képest. A Karácsonyt megelőző 21 kiszállítási napból 17 során a napi kiszállítási mennyiség meghaladja majd a 30 millió csomagot.

 -A kereskedelmi értékesítési prognózisok egy újabb rendkívül erős ünnepi kiszállítási szezont jeleznek. A UPS ügyfeleivel együtt azon munkálkodik, hogy megfeleljen a megemelkedett fogyasztói igényeknek ? mondta el Kate Gutmann, UPS értékesítési vezetője. -Az online és mobiltelefonos vásárlások teljesen átalakították a kiskereskedelmet, a UPS pedig készen áll, hogy kiszolgálja mind a fogyasztókat, mind az üzleti ügyfeleit a csúcsidőszak során is.-

A cég 2017-ben négy nagyszabású létesítménytelepítési és bővítési projektet fejezett be, amely összesen mintegy 93.000 négyzetméterrel növelte a vállalat működési területét. Mind a csomagszortírozási, mind a kézbesítési kapacitás közel 6 százalékkal növekedett az elmúlt évben.

A megnövekedett munkaerőigény kielégítésére az idei csúcsidőszak során a UPS 95.000 időszaki dolgozót, futárokat, kisegítőket, szortírozó munkásokat és rakodókat vesz fel világszerte.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

 

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.