Ugrás a tartalomra

Vasúti szerelvények bevonásával erősít a Waberer's

Az új, intermodális megoldás a Waberer's minden partnere számára elérhető, és kiszámítható, pontos szállítást tesz lehetővé, akár ünnepnapokon is.A...
Szerkesztőség
KözzétéveMay 31, 2017
nohozzászólás

Az új, intermodális megoldás a Waberer's minden partnere számára elérhető, és kiszámítható, pontos szállítást tesz lehetővé, akár ünnepnapokon is.

A szolgáltatás keretében minden hétköznap, egy-egy vasúti szerelvény indul irányonként, amelyek este 10 órakor hagyják el a magyar, illetve német kiindulási pontokat, és harmadnap reggel 6 órára érkeznek a célállomásra. A nagyjából 1000 kilométeres távolságot non-stop teszik meg a szerelvények, és mindkét célállomáson speciális terminálok fogadják a vonatokat, így biztosítva a rakományok maximális biztonságát.

A vasúti kiindulási pontokra dedikált, 400 darab P400-as pótkocsiból álló vontató-flotta szállítja az intermodális pótkocsikat. A tervek szerint a járműpark további300darabbal bővül majd.

 

A Waberer's szakértői csapatával jelenleg azon dolgozik, hogy következő lépésként új intermodális vonalakkal bővüljön a kínálat Olaszország és a Ruhr-vidék irányába. Szintén a tervek között szerepel, hogy a most indított, németországiútvonalon a heti 30 pótkocsis kapacitás 100 darabra növekedjen irányonként, valamint, hogy a dedikált vontatók száma (24 darab)megnégyszereződjön a közeljövőben. 

 

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.