Ugrás a tartalomra

Work Hotwear ? fűthető munkaruházat

A Karsai Pécs Kft. legújabb termékének, a hazai fejlesztésű Work Hotwearnek a fő célja, hogy a piac igényeit ?gyelemmel kísérve a legjobb megoldást kínálja azoknak, akik kötelességből hidegben is targoncán végzik a mindennapi munkájukat.
Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 7, 2018
nohozzászólás

A Karsai Pécs Kft. legújabb termékének, a hazai fejlesztésű Work Hotwearnek a fő célja, hogy a piac igényeit ?gyelemmel kísérve a legjobb megoldást kínálja azoknak, akik kötelességből hidegben is targoncán végzik a mindennapi munkájukat. Optimális megoldást erre Work Hotwear jelent. A Work Hotwear egy olyan fűthető aláöltözet, melynek fűtését egy hőcserélő rendszeren keresztül a vízhűtéses motorok maradékhője biztosítja. Beszélhetünk targoncáról vagy munkagépről, ez a termék nagymértékben hozzájárul egészségünk védelméhez, ízületeink és izmaink megóvásához, javítva ezáltal a komfortérzetünket és munkabírási képességünket.

A Work Hotwear működési elve

Az összeállítás lelke egy ? a motor hűtőjének ki- és bemenő ágára csatolt ? hőcserélővel ellátott keringető egység, amely a hűtővíz melegét a ruhában keringő bio-fagyálló folyadéknak átadva biztosítja a viselő folyamatos, kellemes hőérzetét.

A fűtött folyadék hőmérsékletét és a keringetés erősségét az LCD-képernyővel szerelt vezérlőegységről szabályozhatjuk. A hőmérséklet 45-55-65 fok között állítható. Amint a bio-fagyálló elérte a kívánt hőfokot, a rendszer automatikusan leállítja a működést, majd újraindul, ha szükséges. A gépesített összetevők mellett a készlet fontos eleme a ruházat is, amely gyorscsatlakozóval, egy mozdulattal a műszaki egységhez csatlakoztatható. A használatot követően, vagy a rendszerről való ideiglenes lecsatlakoztatás esetén a hőérzetet további 30 percen át megtartja a ruházat.

Érdeklődés esetén keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Karsai Pécs Kft ? 7630 Pécs, Finn utca 1. http://www.motohotwear.com ? info@motohotwear.com Ho?mann Zoltán Kereskedelmi igazgató +36 20 397 8673

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.