fbpx

PHARM Connect Kongresszus 2015

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 10.
A PHARM Connect Kongresszus a közép-kelet európai régió és a FÁK országok legjelentősebb gyógyszeripari és biotechnológiai rendezvénye.
A kongresszuson a régió legnagyobb gyógyszeripari és biotechnológiai cégeinek mintegy 600 döntéshozója találkozik, hogy betekintést nyerjen az iparág legújabb perspektíváiba, tapasztalatot cseréljen a kulcsfontosságú szakmai kérdésekben, valamint megtalálja a cége számára szükséges szolgáltatás beszállítóját.
A legnaprakészebb szakmai ismeretek
A PHARM Connect előkészítését vezető helyi és regionális szakmai szervezetek segítik, emellett a kongresszus európai szintű médiatámogatottságot élvez. A Program Tanácsadó Testület – melynek tagjai vezető nemzetközi cégek ismert és elismert szakértői – biztosítja a minőségi konferenciaprogram összeállítását, amely betekintést nyújt a legnaprakészebb piaci trendekbe K+F, termelés, csomagolás, logisztika, ellátási lánc menedzsment és minőségirányítás témakörökben.
Előre egyeztetett üzleti találkozók
A rendezvény remek lehetőséget biztosít a helyi és nemzetközi logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásokat nyújtó vállalatok számára, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat közvetlenül a döntéshozóknak mutathassák be. A résztvevő logisztikai beszállítók az iparági szakemberek igényeinek és érdeklődési körének megfelelően kerülnek kiválasztásra.
A TEG online Meeting Scheduler lehetőséget biztosít, hogy a résztvevők egyéni programjukat interaktív módon, már a rendezvény kezdete előtt kialakíthassák. A felhasználók egyéni jelszóval léphetnek be a weboldalra, ahol kiválaszthatják a számukra legfontosabb előadásokat, programokat, valamint megszervezhetik személyes üzleti találkozóikat.
További kapcsolatépítési lehetőségek
A további programok, például a rendkívül elegáns és komfortos környezetben felszolgált ebéd, vagy az első napon megrendezésre kerülő exkluzív koktélfogadás kiváló alkalmat biztosítanak minden résztvevő számára további kapcsolatépítésre.
A rendezvény keretén belül egyedülálló lehetőség nyílik piacvezető gyógyszeripari cégek magyarországi üzemeibe történő látogatásokra is.
Az 5. PHARM Connect Kongresszus 2015. február 25-26-án kerül megrendezésre a budapesti *****Corinthia Grand Hotel Royalban. 
További információért kérjük keresse fel a rendezvény weboldalát: