fbpx

Új gyártási technológiák forradalma és várható hatásaik

Írta: Szerkesztőség - 2018 január 05.

A kongresszus kiemelt célja, hogy felkutassa a gyógyszeripari és biotechnológiai szektor nyújtotta újdonságokat és üzleti lehetőségeket, hogy a terület szakembereinek figyelmét felhívja az együttműködés lehetőségére. A szervező TEG évről évre elvárásokat felülmúló megtérülést, immár hetedik éve működő platformot és egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál résztvevőnek. A régióban egyedülálló eseményt 2018. március 13-14-én rendezik meg Európa több mint 20 országából érkező résztvevőkkel az exkluzív környezetet kínáló Corinthia Hotelben, Budapesten.

A kétnapos fórumot több hónapos kutatómunka előzi meg, melyhez a gyógyszer- és biotechnológiai szektor felkért vezetői és neves előadói, a helyi és regionális szakmai szervezetek, illetve a magyar és a nemzetközi szakmédia nyújt segítséget. Előadásaival naprakész információkkal látja el az ideérkező vállalatok képviselőit, hiszen a prezentációk kitérnek az iparági kutatások tudományos-üzleti eredményeinek vizsgálatára a tervezéstől a termelésig és a minőségirányításig. Az idei év meghatározó témakörei a folyamatos gyártás körülményei, a quality by design alkalmazási lehetőségei, a Six Sigma-módszer alkalmazása a laboratóriumi munkában, valamint a 3D nyomtatási technológia térnyerése a gyógyszergyártásban. A kongresszus látogatóinak az inspiráló szakmai előadások és előre egyeztetett üzleti találkozók mellett lehetősége nyílik betekinteni a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpontjának Anyag- és Környezetkémia, valamint Kognitív Idegtudomány és Pszichológia Intézetébe, és a Meditop Gyógyszeripari Kft üzemébe, ahol szilárd gyógyszerformák (tabletták, filmtabletták, kapszulák, granulátumok) helyben történő gyártását, illetve csomagolását végzik.

A fentiek tekintetében a PHARM Connect az aktuális iparági trendek megismerésén kívül remek alkalom a szakmai tapasztalatcserére, a kapcsolatépítésre és az együttműködési lehetőségek felkutatására.

Részletes programért látogassa meg a rendezvény weboldalát: http://www.pharmconnect.eu!