fbpx

AXIÁL az ÉBSZ Építőgép Kiállításon

Írta: Szerkesztőség - 2017 július 24.

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) 2017. szeptember 14-16. napokon hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású kiállítását, melyen az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletága is jelen lesz. A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a következő oldalon talál: https://www.ebszkiallitas.hu/ebsz-epitogep-kiallitas-92/latogatoi-informaciok-89/latogatoi-belepo-igenyles-100

Az ÉBSZ Építőgép Kiállításnak a tököli reptér ad otthont, amely minden szempontból remek helyszín, kiválóan megközelíthető és kellően nagy teret biztosít a gépeknek. A programban látványos show műsorok, színes szakmai (Pl. gépkezelői verseny) és családi programok sokasága szerepel, így a szervező méltán számít rengeteg visszatérő és új kiállítóra, illetve látogatóra is.

Az AXIÁL Kft. rendszeresen részt vesz az eseményen, ahol most kínálatát 150 négyzetméteres kiállítói területen jeleníti meg. A cég által forgalmazott munkagépek életnagyságban szabadtéren, az élethű, de miniatűr modellek pedig a 36 négyzetméteres sátor vitrinjeiben lesznek megtekinthetők.

A kiállítandó gépek között lesz HYUNDAI HL960 derékcsuklós homlokrakodó, HX260 NL lánctalpas-, HW140 gumikerekes- és R30Z-9AK mini kotrógép. Egy HIDROMEK 102B kotró-rakodógép, valamint egy MANITOU MRT 2150 forgóvázas teleszkópos rakodógép is ott lesz. A bemutatandó palettát a GEHL kompakt rakodógép család néhány tagja teszi teljessé, a 4240, az R165 és az R190 csúszókormányzású típusokkal.

A több mint 150 éves GEHL márka kompakt rakodói mind az iparban, mind a mezőgazdaságban széles körben alkalmazhatók. A csúszókormányzású gépcsalád 12 típust tartalmaz, melyek ideálisak szűk helyen történő munkavégzésre és jelentős teljesítménnyel rendelkeznek. A csúszókormányzású gépek mellett 6 féle derékcsuklós modell is megtalálható a márka kínálatában, amelyek 435 kg-tól egészen 1790 kg-os működési kapacitásig érhetők el.

A HYUNDAI cég három alapelve a megbízhatóság, a termelékenység és a tartósság. Tervezőmérnökeik ezeket szem előtt tartva alkotják meg munkagépeiket, melyek a lehető legkülönfélébb felhasználásra ajánlanak. Speciális adapterekkel felszerelve nemcsak földmunkákat végezhetnek, hanem nagyobb állattartó telepeken, erdészetekben, sőt akár hulladéklerakókban is megállják a helyüket.

A HIDROMEK nagy hangsúlyt fektet a vevői visszajelzésekre, ezen igények alapján, megújult komponensekből épül fel a 102B kotró-rakodógép, amely elődjeihez képest nagyobb teljesítményre képes. Kezelőfülkéje tágas és növelt üvegfelületekkel rendelkezik, környezete ergonomikus, kezelőbarát. A típus a multifunkciós front homlokrakodó kategóriája csúcsa. Alapfelszereltsége az ún. 4:1-ben kanál, és számos egyéb szerelék, a raklapvillától a megfogókig. Versenytársainál nagyobb (maximálisan 5,7 méter) ásási mélységgel és kiemelkedő emelési magassággal jellemezhető.

Végezetül, de nem utolsó sorban a MANITOU MRT Privilege+ széria a forgóvázas teleszkópos rakodógépek piacán vezető szerepet tölt be. A gépcsalád jelenleg 5 modellt tartalmaz, amelyeket kifejezetten nagy igénybevételhez ajánlottak. Maximálisan 5,5 tonnát tudnak megmozgatni, a legnagyobb elérhető magasságuk pedig közel 32 m. Kisebb igénybevétel esetén ajánlott az MRT Easy széria, amelyben 4 db modell található. 14 m-től egészen 21 méteres emelési magasság érhetők el, maximális teherbírásuk pedig 4,5 t.

Összeállította: Kalmár Nárcisz