fbpx

Százszor szép DAF-flotta

Írta: Szerkesztőség - 2017 június 19.

Már önmagában a Céltrans 97 Zrt. Győr határában fekvő telephelye is rendkívül impozáns és a legkorszerűbb színvonalat képviseli, beleértve a környezetvédelmi szempontokat is, hiszen a kétszintes irodaházat, három kocsiállásos műhelyt, kamionmosót és egy új fényezőkamrát magában foglaló, 1500 négyzetméteres létesítmény passzív épületnek számít.

A 19 új DAF XF 510 nyerges vontatót Gombos Roland, a Hungarotruck Kft. értékesítője adta át Korondi Ottónak, a Céltrans 97 Zrt. logisztikai vezetőjének.

A több ezer négyzetméteres raktárkapacitásával és a fuvarozás melletti fuvarszervezési tevékenységével teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó cég flottáját immár száz mega nyerges szerelvény alkotja. A nyerges vontatók egységesen DAF gyártmányúak és 95 százalékban már Euro 6-os minősítésűek. Mindegyik gépkocsi SuperSpaceCab fülkéjű, és a többségük már 510 lóerős.

Igényes flotta

-Több mint 15 éve üzemeltetünk DAF tehergépkocsikat, amelyek takarékossága és megbízhatósága terén nagyon jó tapasztalatokat szereztünk. Mindig is nagy hangsúlyt fektetünk flottánk színvonalára és egységes megjelenésére éppúgy, mint a járművek gazdag kényelmi és biztonsági felszereltségére. Az új XF modelljeink a LED-es fényszórókon, a szúrófényeken és az állóhelyzeti légkondicionálón kívül már a GPS-alapján a domborzathoz előrelátóan alkalmazkodó hajtásláncvezérléssel és bőrbevonatú kormánykerékkel is felszereltek. Gépkocsivezetőink mindemellett nagyon elégedettek a SuperSpaceCab fülke térkínálatával, kényelmes fekhelyével és nagy tárolóhelyeivel. Továbbá azt tapasztaljuk, hogy az idén átvett XF járműveink átlagos üzemanyag-fogyasztása jelentős mértékben csökkent a korábbi Euro 5 EEV-s modellekhez képest, megbízhatóságuk pedig javult – kezdte Korondi Ottó, a Céltrans 97 Zrt. logisztikai vezetője.

Fejlődő szolgáltatások

-Manapság azonban már a jó termékhez jó szolgáltatásokra is szükség van, a DAF pedig ezen a téren is folyamatosan fejlődik. Továbbra is igénybe vesszük a teljes körű FullCare javítási és karbantartási szerződést a járművekhez, amely egyrészt tehermentesít bennünket, másrészt tervezhetőbbé teszi az üzemeltetési költségeket. A Hungarotruck Kft. szervizének felkészültségével, az ott dolgozók szakértelmével és a kiszolgálás színvonalával szintén nagyon elégedettek vagyunk – tette hozzá Korondi Ottó.

 

Rendkívül igényes megjelenésű a Céltrans 97 Zrt. flottája, amely most 19 új DAF XF vontatóval korszerűsödött.

Összeállította: Kalmár Nárcisz