Szerkesztőség

Szerkesztőség
A FlexLink költséghatékony és innovatív emelési megoldásokat kínál a feldolgozóipar számára.
Világszerte a legnagyobb értékesítési csatornák a szuper- és hipermarketek, de ezekben a növekedés üteme jóval alulmarad az online értékesítésnek, amely becslések szerint 17,4%-kal növekszik évente.
A magasnyomású fúvókával történő, direkt helyiség párásítás a levegő párásítás új módja számos ipari és irodai alkalmazás esetében.
Válaszul a növekvő élelmiszerpiac csomagolási igényeire, a Metsä Board fenntartható és költséghatékony opcióként új öko-barrier, enyhén zsírálló réteggel ellátott kartont kínál.
A Karsai Alba Kft. már évtizedek óta foglalkozik a pezsgőtabletták csomagolóanyagának gyártásával – ez pedig a nyomdázott cső és dugó.
Április 11-e a logisztika napja, amikor számos vállalat is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt!
Közel 4 ezer négyzetméteren 100 kiállító várja a szakmabelieket.
Ez nem áprilisi tréfa!
A Lidl áruházlánc 2025-re 20 százalékkal csökkenti a műanyag-felhasználását
36. alkalommal hirdeti meg a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség a szakma legismertebb versenyét.
Ludo Gielen, a Schoeller Allibert vezérigazgatója interjút adott a Packaging Revolution portálnak. Az interjúban a CEO lerántja a leplet a cég legújabb fejlesztéseiről.
Kétségtelen, hogy a raktár padlózata nem a legizgalmasabb téma az anyagmozgatási műveletekkel kapcsolatban, viszont a padló jelenti mindennek az alapját, és hibái jelentős biztonsági kockázatot rejtenek.
A Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénysorozatának 2018-ban ismét Tengelicen a Hotel Orchiea adott otthont
A szolgáltatásspektrum magában foglalja a tanácsadást, a műszaki tervezést a telepítéstől a kiterjedt karbantartási és szervízszolgáltatásokig - mindezt egy kézből
PHARM Connect Kongresszus 2019
Új vásárcsarnok, optimális csarnokkiosztás, nagyobb kiállítási terület és az összes piacvezető megjelenése
Hannover és a föld közé a második világháború után egyenlőségjelet lehetett volna tenni
6 ezer négyzetméteres új üzemcsarnokot avattak a soltvadkerti gyártónál.
Áprilisban jön a Food Contact Material konferencia!