Transpack 2017 VI. szám

A suszter maradjon a kaptafánál, a szaklap pedig a szakmánál. Ebben a hónapban mégis egy kicsit érzelmi síkra helyezzük a csomagolást, sőt magát a szakmát. Az érzelmek az emberi magatartás fontos hajtóerőinek számítanak, így kritikus elemei a kereskedelemnek is. Ezért nem meglepő, hogy a marketinggel foglalkozó szakemberek napirendjén folyamatosan ott van a téma.

Ha körbe nézünk a világban, mit látunk? Rohanás, quick-win megoldások, állandó változás, bizonytalanság, napi küzdelem, feszültségek, vágy a megállásra, arra hogy élvezzük a pillanatot. Részei vagyunk valaminek, miközben egyedüllétet tapasztalunk, és még sorolhatnánk. Nagyon ambivalensek az érzéseink ? minden és semmi egyszerre legyen, és lehetőség szerint itt és most, azonnal.

A belső szükségletek egyre erősebben vannak jelen, azonban kívülről próbáljuk meg pótolni hiányérzetünket. A mai társadalom tagjainak fontos a valahova való tartozás, viszont a szürke tömeg részeivé sem szeretnének válni. Az év végi hajrá okán kerestük tehát a megoldást, hisz valahol erre a titokra vagyunk kíváncsiak mindannyian: a gyártók, a dizájnerek, a csomagolók, az értékesítők. Tehát nemcsak közelgő ünnepeink és magánéletünk forog az érzelmek körül, de a munkánk is. Még a csomagolás, az anyagmozgatás és a logisztika is?

Hasznos olvasást kívánok!

Sándor Ildikó
főszerkesztő

Lapszámban megjelent cikkek

A Karsai Pécs Kft. legújabb termékének, a hazai fejlesztésű Work Hotwearnek a fő célja, hogy a piac igényeit figyelemmel kísérve a legjobb megoldást kínálja azoknak, akik kötelességből hidegben is targoncán végzik a mindennapi munkájukat.
A minőség mellett elkötelezett Nagoya Kft. lett az olasz generátorok forgalmazója
Lébénytől Rábapatonáig haladt a konvoj
A termékcsaládnak két tagja van, a szemránc elleni szérum, amelynek adagnagysága 20 ml, illetve a30 ml-es arcfiatalító krém.
EPAL - a világszerte legnagyobb raklap-minőségbiztosítási egyesület -megkezdi az EPAL CP minősített raklapok piacra dobását. Gyártói és javítói engedélyek minőségbiztosított EPAL CP raklapokra már kérhetők az EPAL-tól.
Mozgalmas év után derűlátó a közúti fuvarozók érdekvédelmi szervezetének főtitkára