Ugrás a tartalomra

Transpack 2018 III. lapszám

Olyan boom előtt állunk, mint amikor a lovaskocsiról átültünk az autókra. A technikai újdonságokkal nehéz lépést tartani, az automata targoncáktól kezdve a drónos leltározáson keresztül a blockchainig vagy az önvezető logisztikai járművekig egy sor olyan technológiával találkozunk, amelyek alapjaiban változtathatják meg a logisztikát a következő években.

Szerkesztőség
KözzétéveMay 23, 2018
nohozzászólás

Transpack 2018 II. lapszám

Van egy fogalom, aminek évezredes története van, sőt, ahogy Hérakleitosz is megmondta, a világon ez az egy dolog állandó, a változás.

Szerkesztőség
KözzétéveMarch 20, 2018
nohozzászólás

Transpack 2018 I. lapszám

A csomagolás a terméket védi, és nem utolsó sorban az értékesítésünket segíti. Ezzel nem árulunk el titkot. Ennek ellenére szarvashibákat tudnak termék- és csomagolásfejlesztők elkövetni, saját munkájukat, eredményességüket is megnehezítve.

Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 2, 2018
nohozzászólás

Transpack 2017 VI. szám

A suszter maradjon a kaptafánál, a szaklap pedig a szakmánál. Ebben a hónapban mégis egy kicsit érzelmi síkra helyezzük a csomagolást, sőt magát a szakmát.

Szerkesztőség
KözzétéveDecember 21, 2017
nohozzászólás

Transpack 2017 V. szám

Gondban vagyok. A mindenre kiterjedő digitalizáció a mindennapi életünkben és a munkánkban is megkerülhetetlen kihívások elé állít minket. Mindenkit.

Szerkesztőség
KözzétéveOctober 10, 2017
nohozzászólás

Transpack 2017 IV. szám

Ahogy mondani szokás, "brit elemzők szerint" a csomagolásnak kettős szerepe van: védi azt, amit elad, és eladja azt, amit véd. Ez nem szorul magyarázatra, különösen egy szaklapban. A tartalom megvédése releváns (legalábbis a fogyasztók ezt jogosan feltételezik), az eladás ösztönzése, azaz a marketing funkciója azonban már sokkal kényesebb terület.

Szerkesztőség
KözzétéveSeptember 8, 2017
nohozzászólás

Transpack 2017 III. szám

Idén március végéig a terveknek megfelelően kihirdették az összes gazdaságfejlesztési pályázatot. Újak megjelenésére, melyeket uniós források finanszíroznának, nem nagyon kell számítani a következő években.

Szerkesztőség
KözzétéveMay 10, 2017
nohozzászólás

Transpack 2017 II. szám

?Habár napjainkban mindent a virtuális tér felé igyekeznek terelni, azért vannak olyan dolgok, amelyeknél még továbbra is szükség van a fizikai jelenlétre.?

Szerkesztőség
KözzétéveMarch 20, 2017
nohozzászólás

Transpack 2017 I. szám

Egyik cikkünkben a PR témáját feszegetjük, megpróbálva rendet tenni a fogalmak között.

Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 13, 2017
nohozzászólás

Transpack 2016 V. szám

Sok vállalatnál előfordul, hogy egymást követik a jobbnál jobb meetingek, rengeteg pénzt ölnek kiállításokon való megjelenésre és a legmodernebb informatikai rendszerekbe, az üzlet azonban mégsem akar beindulni.

Szerkesztőség
KözzétéveOctober 12, 2016
nohozzászólás

Transpack 2015 V. szám

Tény, hogy földrajzilag nagyon kedvező helyen van Magyarország, így a főbb tranzit útvonalak keresztezik hazánkat. Az már csak rajtunk múlik, hogyan tudjuk kiaknázni ezt az adottságot. Ha versenyben tudnánk maradni keleti szomszédainkkal a beruházásösztönzés terén, illetve a termelésben és szolgáltatásban tudnánk javítani a minőségen, akkor még lehet realitása az ?Európai Logisztikai Központ" nevű álomnak.

Szerkesztőség
KözzétéveNovember 3, 2015
nohozzászólás

Transpack 2015 IV. szám

Ahogy a híres divattervező, Ralph Lauren is mondta hajdanán: ?Én nem ruhákat tervezek, hanem álmokat". Régi csont - mondhatják. Termékünk megálmodásakor azonban mindannyian látjuk azt készen a képzeletbeli kirakatban, a polcon, de leginkább vevőink kezében, asztalán, mindenestre rendeltetésének helyén.

Szerkesztőség
KözzétéveSeptember 8, 2015
nohozzászólás