Ugrás a tartalomra

Sirha

 

A UPS készen áll a karácsonyi hajrára!

A cég új technológiákkal, valamint a szezonálisan alkalmazott munkaerő segítségével készen áll a szokásos napi mennyiséget közel kétszeresen is meghaladó számú csomag kezelésére.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 21, 2017
nohozzászólás

Magas polcra tették a Rondót

Magas polcra tették a Rondót Dezodor, párnatasak, gyümölcslé – távol eső termékfajták, amiket nem elég kellően jól gyártani, vonzóan és praktikusan kell csomagolni is őket a kereskedelmi sikerért. Ezt oldotta meg a Rondo úgy, hogy kivívta vele a szakma elismerését. Méghozzá így!
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 14, 2017
nohozzászólás

Ezek a kamionsofőrök elengedték a kormányt a sztrádán!

Alaposan meglepődhettek azok a közlekedők, akik nemrég az M1-es autópályán és az M85-ösön elhaladtak a három Volvo-kamion mellett: csak a legelöl haladó sofőr végezte a dolgát… Az állami illetékesek máris úgy reagáltak a történtekre: hogy ebből Magyarország sem akart kimaradni. Miért jó ez nekünk?
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 4, 2017
nohozzászólás

Itt megmutatják, milyen lesz a jövő

Milyen lesz a jövő városa, fűtésrendszere és autója? Mennyire (lesz) tiszta a csapvíz? Lehet-e egyáltalán alkalmazkodni a klímaváltozáshoz? Ökoinnovációk csúcstalálkozója lesz Budapesten – kíváncsi? Itt jönnek a részletek.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 2, 2017
nohozzászólás

Marketinglogisztika

Szerencsére a mai piaci értékítélet már döntően úgy minősíti a logisztikát és a marketinget, mint amelyek egyenrangúan és együttesen hatnak a termék piaci versenyképességére. Mindenképpen a két terület precízen összehangolt működésére van ahhoz szükség, hogy a vevők legmagasabb szintű kielégítése megvalósulhasson.
Szerkesztőség
KözzétéveOctober 26, 2017
nohozzászólás

Linkek kíméljenek!

Számos olyan nagy volumenű szállítmányozási munka van a piacon, amelyet még a nagyobb vállalkozások sem képesek saját erőforrásra támaszkodva elvégezni.
Szerkesztőség
KözzétéveOctober 24, 2017
nohozzászólás