elektromos

A Sipospack Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek.
A Kecskeméti Konzervgyárban is létfontosságú az üzembiztos anyagmozgatógép-flotta.
Elindult Szingapúrban a mérföldkőnek számító, villamos hajtású buszok fejlesztési projektje
Az Ameise targoncák között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust
A Toyota BT Levio és BT Staxio W sorozatú (LWE140-250 és SWE080L-200D) gyalogkíséretű palettázó és rakatoló targoncákkal a Toyota Material Handling Europe a Toyota vállalati Kaizen filozófiájához híven...
Tavaly nyárig összesen 1600 gépkocsira érkezett állami támogatás iránti kérelem elektromosautó-vásárlásra
Raktári forradalmat indított a Jungheinrich a LogiMAT 2019 kiállításon Stuttgartban
A kombinált szolgáltatás elindításához a jogszabályi és a műszaki tartalom kidolgozása szükséges.
A PACCAR is részt vett a januárjában megrendezett CES 2019 (Consumer Electronics Show) kiállításon Las Vegas városában, Nevada államban.
A DAF Trucks átadta az első teljesen elektromos tehergépkocsit a Jumbo nevű holland áruházláncnak.
Az ajkai Targonca Trade 2000 Kft. minőséggel és szervizzel erősít tovább
A szakmában történt (vagy történni fog)
Az állandó, optimális levegő páratartalom hatékony megoldás a sztatikus elektromosság termelési környezetben való kialakulásának megelőzése érdekében.
A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. az Automotive Hungary szakkiállítás keretében mutatja be új termékportfólióját
Kiskőrösön nemcsak a gazdák, hanem a nyomdaipari cég is a bajai gép-nagykereskedéstől vásárol.
Az elektromobilitás rendszerelemeinek (járművek, akkumulátorok, töltők) – jelentős ütemű műszaki fejlődése lehetővé teszi, hogy az e-autózást továbbgondolva, annak logisztikai (személy- és teherszállítási) alkalmazásával is foglalkozzunk.
A világ első, teljesen elektromos hajtású gyári versenyautók részvételével bonyolított Jaguar I-PACE eTROPHY bajnokságban az ABB lesz a versenysorozat hivatalos járműtöltési partnere.
A hannoveri CeMAT vásáron bemutatkozott a Toyota Material Handling legújabb nagy teljesítményű, 6–8 tonnás Toyota Traigo80 modellje.
Az Elstein infravörös kerámia fűtőelemeit 1950 óta saját szabadalom és gyártási eljárás alapján fejlesztették ki és gyártják Németországban
A STILL teljesen újratervezte a legkeresettebb elektromos villástargoncáját. A széles választékban kapható, kiváló fordulékonyságú és kompakt formavilágú anyagmozgatógép halk és hatékony működésű, nagy hatótávú, kedvező ergonómiája révén kevesebb fáradtságot igényel a hatékony munka, s jellemzői még a tágas panoráma-kilátás és számos intelligens megoldás.