fbpx

Christian Prangl elnyerte az „Év Üzletembere” díjat

Írta: Szerkesztőség - 2016 február 03.

Ausztria legkíválóbb vállalkozóit jutalmazzák az Entrepreneur Of The Year, azaz az „Év Üzletembere” díjjal. 2015-ben Christian Prangl is a győztesek között szerepelt.

2015. október 8-án, az Ernst & Young nemzetközi adótanácsadó és könyvvizsgáló cég tizedik alkalommal adta át az „Év Üzletembere” díjat. Ezen elismerés világszerte a legtekintélyesebbnek számít. A verseny azokat az üzletembereket mutatja be és díjazza, akik óriási potenciállal rendelkeznek, valamint másokat is nagyratörő tervek megvalósítására inspirálnak sikereikkel és példamutató magatartásukkal. Mint az első és egyetlen világszintű vállalkozói díj olyan üzletembereket tűntet ki, akik sikeres, folyamatosan bővülő és dinamikus cégeket építettek fel és eredményesen vezetik azokat. A verseny regionális, országos és világ szinten is megrendezésre kerül több mint 60 országban.

Az üzleti, politikai és non-profit szféra is képviseltette magát az ünnepélyes és fényűző díjátadó ünnepségen a bécsi császári palota Redoutensaal termében, melyen összesen 300 vendég vett részt. A rangos díjat három kategóriában adják át, melyek a következők: kereskedelemi és fogyasztási cikkek, ipar és csúcstechnológia, valamint szolgáltatások. Mindezeken felül tavaly negyedik alkalommal egy családi vállalkozást is díjaztak „Generációs Különdíjjal. 2014-es jelölését követően 2015-ben Christian Prangl nyerte meg a nagyrabecsült díjat „Szolgáltatások” kategóriában.

Az „Év Üzletembere” verseny résztvevői meghívás kapnak egy világszintű hálózatba, ami lehetővé teszi, hogy tapasztalatokat cseréljenek és kapcsolatokat építsenek ki világszerte egymással. A 9 döntős közül Josef Zotter, a Zotter Csokoládémanufaktúra tulajdonosa lett a szerencsés, aki képviselheti Ausztriát az „Év Vállakozója” világversenyen, melyet 2016 júniusában Monte Carlo-ban rendeznek majd meg.

 

http://www.prangl.com/