fbpx

Empack – Dortmund

Írta: Szerkesztőség - 2019 július 15.

A hagyományokkal rendelkező, regionális csomagolástechnikai szakvásár az idén 40%-kal több látogatót vonzott, mint a tavalyi évben. Dortmundban ünnepelte premierjét a Logisztika & Disztribúció kiállítás és jelentősen hozzájárult az Empack pozíciójának megerősítéséhez.

A látogatók a csomagolóipar és a belsőlogisztika legújabb trendjeiről tájékozódhattak. A legfontosabb témák között volt a csomagolások fenntarthatósága és reciklálhatósága, az automatizáció, a digitalizáció, valamint az anyagmozgatás, e-logisztika, elosztási rendszerek. Számos szinergia fedezhető fel a két szakvásáron. A belső logisztikai folyamatok, az anyagáram, a raktározás szoros kapcsolatban áll a termék- és szállítói csomagolással. A vásár rendezője az Easyfairs továbbra is tartja magát az egyszerű, költségkímélő koncepcióhoz. Vagyis a stand mérete hozzávetőleg egyforma, függetlenül a cég méretétől. Keretprogramok és iparági találkozók színesítették a vásárt.

Termotranszfer címkenyomtató T800

A T800 egy ipari nyomtató, RFID funkcióval, multipozíciós antennával és automata kalibrációval. Az RFID címkék nyomtatása és jelölése még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Marschall T800 nyomtatójával. Az antenna pozíció és az inlay pozícionálás változtatható. Az RFID címke kalibrálása funkcióval automatikusan beáll a nyomtató a címkenyomtatásra.

3iPosiSet könnyű és jó sajátsúly – hasznos teher-arány Lift&Drive

Minden munkafolyamatnál fontos a munkaerő tehermentesítése. A legkönnyebb emelőberendezés 35 kg saját súlyú és a hasznos teher, amit emelni tud, az 90 kg. A 3i Handhabungstechnik lehetővé teszi a visszatérő munkafolyamatok precíz és pontos kivitelezését több magasságban is nagy időráfordítás nélkül. Erőkifejtés nélkül, egyszerűen lehet terheket felvenni, emelni, mozgatni, szállítani és pozícionálni, aminek a belső logisztikai folyamatoknál nagy jelentősége van. A moduláris felépítésű berendezés mm pontos pozícionálást tesz lehetővé.

Kiss Rozália