fbpx

„Régi életünk új vonala…”

Írta: Szerkesztőség - 2019 július 19.

Így is lehet pályát kezdeni, fiatalokat inspirálni

Wágner Flóra és Tóth Balázs keze nyoma a kiállítási standon, a csapat megjelenésén és most már tevékenységük csapásirányán is meglátszik. A lézertechnológiával készült háttér, a standot díszítő fotográfiák, festmények, grafikák mind a két tehetséges fiatal kreativitását dicsérik, amire nemcsak Iváncsics Péter ügyvezető figyelt fel. A kiállítás idején dekoratőrök, belső építészek, designerek fordultak meg a standon, akik nemhogy nem hagyták szó nélkül a látottakat, hanem együttműködési ajánlatokat is tettek a fiatal tehetségeknek.

Szemlélet- vagy generációváltás

A feladatok teljes körű átadásának a tulajdonosok 85%-a látja valamilyen negatívumát. A legtöbben bizalmi jellegű problémát látnak egy ilyen döntésben (37%), csaknem ugyanennyien egy rossz irányváltástól féltik a céget. További 11% rengeteg súlyos konfliktusok forrásának tekinti a kormány teljes átengedését. Meghatározónak tartják az életkort is: elképzelésük szerint az ideális jelölt minimum 33, maximum 49 éves, tehát legalább 10 év munkatapasztalat áll a háta mögött.

„Négyes fogat lettünk”

Tehát a nyomdagépek értékesítése marad, a fiatalok által képviselt irányok pedig tovább színesítik a PRSC kínálatát, és erősítik Iváncsics Péternek, Török Csillának és kollégáinak munkáját.

Sándor Ildikó