tervezés

Nemzetközi eszközt hoznak létre a folyamat harmonizálására.
Hogyan hatnak ránk pszichológiailag a különféle betűtípusok?
Ez nem áprilisi tréfa!
A finnországi kisüzemi szeszfőzde, a The Helsinki Distilling Company megbecsüli a nyersanyagokat, és megalkuvás nélkül ügyel minden részletre
A Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénysorozatának 2018-ban ismét Tengelicen a Hotel Orchiea adott otthont
PHARM Connect Kongresszus 2019
A Siemens mindig is nagy hangsúlyt fordított az iparban megtalálható technológiák és átfogó megoldások fejlesztésére
Csomagolástechnológia és -tervezés az újrahasznosítás korában
A Loop™ megoldás nagyban csökkentheti a fogyasztói egyutas csomagolások mennyiségét.
A csomagolástervezés folyamata az igény megjelenésének idején kezdődik.
Az Európai Karton és Dobozgyártók Szövetsége (ECMA) 1988-ban alakult, 13 ország szakmai szervezetének tagjai révén.
TRANSLOG Connect Kongresszus 2018
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A Magyar Csomagolási Verseny az elmúlt években hatalmas szakmai sikereket ért el a határainkon is túlmutató WPO Konferencia Budapesten.
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
A Magyar Csomagolási Verseny az elmúlt évtizedek során nemzetközi közéletben is szerepet kapott a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jog kivívásával.
Hatékonyságjavítás, költségcsökkentés, optimalizálás. Kulcsszavak és egyben kihívások, amelyek a beszállítók mindennapjainak részei.
Áprilisban a 2014-2020-as uniós ciklus pályázatainak 93%-a már gazdára talált, melynek fele már ki is lett fizetve – áll a Portfolio.hu által...
„Te már tudod, hogy mit szeretnek a vevők”